Sestdien, 10.septembrī plkst.11:00 Bauskas iecirkņa dienas dievkalpojumā bīskaps Hanss Martins Jensons ievedīs prāvesta amatā mācītāju Robertu Otomeru. Pēc dievkalpojuma sadraudzība un prāvesta vadīta lekcija “Laulība un ģimene”.  

Roberts Otomers  – mācītājs, pasniedzējs un 8 bērnu tēvs. 2010.gada Sv. Meinarda dienā ordinēts garīdznieka amatā. Mācītāja amata krustu saņēmis 2011.gadā. Liepājas diecēzē kalpo kopš 2016.gada. Šobrīd mācītājs Valles, Vecumnieku un Bārbeles draudzēs. Kopš 2020.gada jūnija bijis Bauskas iecirkņa prāvesta amata pienākumu izpildītājs. Pēc iecirkņa prāvesta vēlēšanu rezultātiem prāvesta amatā apstiprināts šī gada maijā.

Esiet aicināti piedalīties svinīgajā dievkalpojumā, kā arī aicinām būt lūgšanā par R.Otomeru un viņa turpmāko kalpošanu prāvesta amatā!

Prāvests ir iecirkņa mācītāju, palīgmācītāju, neordinēto garīgo darbinieku un draudžu tuvākais priekšnieks un padomdevējs. Prāvests ir diecēzes bīskapa pārstāvis iecirknī un iecirkņa pārstāvis Kapitulā. Prāvestu no iecirkņa sapulces izvirzītajiem kandidātiem uz septiņiem gadiem ieceļ diecēzes bīskaps.