Septembra mēnesī aizlūgsim par jauno mācību gada sākumu, par gudrību valdībai pieņemt labākos lēmumus veiksmīgai mācību procesa nodrošināšanai!

Lūgsim par draudžu locekļu izglītošanu mūsu Baznīcā, par Baznīcas izglītības nozares darbu. Aizlūgsim arī par Svētā Gregora izglītības centru un tā darbiniekiem, un Lutera Akadēmiju, lai Dievs stiprina, uztur un vada studentus, pasniedzējus un vadītājus.  (mēneša aizlūgumi)

4.septembrī – 13. svētdienas pēc Vasarsvētkiem  dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles(https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)

11. septembrī– 14. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)

18. septembrī – 15. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, , no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles(https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)

25. septembrī– 16. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles(https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)