Nometnes lozungs: Jūs esat dārgi atpirkti, netopiet par cilvēku vergiem (1.Kor. 7: 23).

Nometnes misija: Domāšanas veida izmaiņas.

Izaicinājums – nacionālās mentalitātes īpatnības: Latvieša ekonomiskā un politiskā pasivitāte ir norma, nevis problēma, kas jārisina. Vīrietim visu dzīvei nepieciešamo iemācīs skola, televizors, internets, mācītājs.

Nometnes mērķis: Veidot līderus un vadītājus ar kristīgu vērtību sistēmu.

Nometnes uzdevumi: Apgūt un pilnveidot lēmumu pieņemšanu, procesu vadību, izdzīvošanas un drošības pamatprasmes, ko nemāca citur un ko apgūt totalitārās valstīs privātpersonām aizliegts.

Mācību satura apmērs: No pievienotajām programmas sadaļām pirmajā nometnē atsevišķu moduļu formā tiks apgūts saturs atbilstoši nometnes dalībnieku sākotnējam līmenim un mācīšanās ātrumam. Programmas sadaļas – peldēšana, glābšana uz ūdens, reanimācija, dejotprasme, izdzīvošana brīvā dabā – pirmajā nometnē netiek iekļautas un var tikt apgūtas individuāli.

Mērķa grupa – pilngadīgi latviešu luterāņu kristieši, kas ir aktīva dzīvesveida, attieksmes un ticības praktizētāji, grib būt līderi un vadītāji ģimenēs un savā valstī. Nepilngadīgie var ņemt dalību nometnē kopā ar vienu vai abiem vecākiem.

Nometnes organizatori – iniciatīvas grupa ar Usmas Kristīgās tautas skolas un SIA Alpi 4 Pros atbalstu.

Kontaktpersonas – Uģis Brūklene (+371 2911 6662), Agnis Zariņš (+371 2833 5500)

Pieteikšanās un papildu informācija – telefoniski līdz 2018.gada 9.jūlijam.

Apmešanās vieta Usmā – kempings ar telšu vietām, labierīcībām, dušām, kopīgām vakariņām un brokastīm, virtuvi, 220 V elektrību, nojumi ar galdiem, bezmaksas WiFi, stacionāru grilu, mācību telpu ar galdiem un krēsliem.

Transports – individuāli, būs arī mikroautobuss no Ventspils šosejas līdz Usmai.

Cena – EUR 180,00

Nometnes laika organizācija:

22.jūlijs (svētdiena). Starts no Rīgas 18:00, ierašanās Usmā, kopīga vakariņošana, iepazīšanās, telšu būve.

23.– 28.jūlijs. Intensīvas nodarbības pēc saraksta.

29.jūlijs (svētdiena). Atpūtas diena, svētdienas dievkalpojums, atvadu mielasts, telšu nojaukšana, starts no Usmas, ierašanās Rīgā/ savās mājvietās.

Plašāka informācija pieejama ŠEIT.