Kā draudzes dienu motīvs šoreiz ir izvēlēts jautājums „Kā trāpīt mērķī?”. Latvijas simtgade ir piemērots laiks, lai domātu par tādiem nozīmīgiem jautājumiem kā ģimene, baznīca un mūsu Latvija. Mēs zinām, ka kristīgā mācība grēku skaidro kā „netrāpīšanu mērķī”, bet nereti mums iztrūkst tieši pieredzes mērķu sasniegšanā. Kā trāpīt savos uzstādītajos mērķos? Vai mūsu mērķi saskan ar Jēzus mācību? Kā mērķus sasniegšana attiecas uz katru no mums personīgi, ģimenē vai draudzē? Kā mūsu sasniegtie vai nesasniegtie mērķi ietekmē līdzcilvēkus?

Kā lektori uz draudzes dienām ir aicināti īpašie viesi – LR žurnāliste Ina Strazdiņa, praktizējoša un akreditēta mediatore Ulla Zumente-Steele, psihoterapeite Inta Poudžiunas, baznīcas mūziķis Vilis Kolms, inženieris un projektu vadītājs Raimonds Grietēns, kā arī Sarma Grietēna.

Uz tikšanos lekcijās, diskusijās, kopīgās atpūtas nodarbībās, nelielā ekskursijā pa tuvāko apkārtni, radošajās darbnīcās un lūgšanu svētbrīžos! Īpaši aicinām nometnē piedalīties gan agrāk, gan nesen kristītos un iesvētītos draudzes locekļus, kā arī viņu ģimenes locekļus vai draugus, un visi kopā piedzīvosim šīs jaukās draudzes dienas Slīteres rezervāta Mazirbes mācītājmuižā! Dalībai nometnē draudzes piederība nav izšķiroša, un tajā var piedalīties jebkurš.

Atsevišķas nodarbības un brīvā laika pavadīšanas iespējas būs nodrošinātas bērniem. Pieteikšanās draudzes kancelejā līdz 5. augustam Tukumā, Brīvības lauk.1, mob. 20221951, tukumabaznica@gmail.com. Dalības maksa pieaugušajiem 50 EUR. Bērniem līdz 5 gadiem – bez maksas. Bērniem no 5 – 18 gadiem – 25 EUR. Dalības maksā iekļauta nakšņošana ērtās istabiņās (WC, duša) un ēdināšana trīs reizes dienā.