1. decembrī plkst. 18.00Kristus piedzimšanas svētvakara – Ziemsvētku svētvakara dievkalpojuma tiešraide no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles
     (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)
  2. decembrī plkst. 10:00Pirmo Ziemasvētku dievkalpojuma tiešraide no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles
    (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)
  3. decembrī plkst. 10:00 – Otro  Ziemasvētkiem dievkalpojuma tiešraide no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles
     
    (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)

Par Ziemassvētku dievkalpojumu laikiem sev tuvākajās draudzēs varat atrast šeit: draudžu saraksts

Bīskapa vēstījumu 2020.gadam iespējams izlasīt šeit: Bīskapa vēstījums 2020

Ziemassvētku svetbrīdi varat noskatīties šeit: Svētbrīdis 

 

Esat aicināti arī izlasīt  bīskapa Hansa Martina Jensona pārdomas,  kas saistās ar Ziemsvētku cikla svētdienām un svētku dienām.

“Kad pārdomāju priekšā esošās svētdienas un svētkus šībrīža situācijas ietvaros, mani atkal pārņēma apziņa, cik aktuāli un attiecināmi šie notikumi ir uz mūsu situāciju arī šodien. Šeit varu sākumā minēt epidēmiju, bet ne tikai, arī šī laika politiskos procesus un Satversmes tiesas lēmumu, kas grib mainīt ģimenes un laulības jēdzienu, lai tie ietvertu to, kas sākotnēji nav domāts.  Mēs ieejam Baznīcas gada notikumos ar visu mūsu dzīvi un to situāciju, kurā mēs dzīvojam.

Mēs jau esam uzsākuši Jauno Baznīcas gadu, kuru varam iedalīt trīs ciklos: Ziemsvētku-, Lieldienu- un Vasarsvētku cikls. Kad sekojam līdzi Jēzus dzīvei cauri Baznīcas gada svētdienām un svētku dienām, esam aicināti būt klāt Viņa dzīves notikumos, lai saprastu, kā tie attiecas arī uz mums. To darot, mēs piedzīvojam, ka ir arī otrādi, Viņš caur to ir klāt mūsu dzīvē, Jēzus seko līdzi mūsu katra dzīvei, draudzes un Baznīcas dzīvei.”
Pilnu pārdomu tekstu varat lasīt šeit: Bīskapa pārdomas