Paldies, ikvienam, kas piedalījāties Svētdienas skolu sadraudzības dienā  “Es lūdzu” Saldū, 25.maijā!

Nelielu atskatu uz pieredzēto un piedzīvoto Sadraudzības dienā varat gūt šajos video:

https://youtu.be/4GopTqHjSv0?si=J5DZmV9Gs5hvQiXx

https://youtu.be/14JCkgLlgho?si=rBaqQ_IFiYHbnjJT

un Inetas Stulpes sagatavotajā rakstā: LELB Liepājas diecēzes svētdienas skolu sadraudzības diena Saldū

Sadraudzības dienu zīmējumu konkursa “Es lūdzu” lūgšanu komplekti un kartītes ar bērnu zīmējumiem un Ievas Samauskas lūgšanām ir iespējams joprojām iegādāties Saldū, Svētā Gregora izglītības centrā. Šeit arī varat iegadāties  arī citas kristīgas grāmatas bērniem un arī pieaugušajiem. Varat sazināties pa tālruni 20216655, Marika Ivsiņa. 

Vairāk par Santas Knopkenas sarakstītajām un ilustrētajām grāmatām varat uzzināt arī mājaslapā https://santaspasakas.lv/

Savukārt Ingrīda Briede palīdz izdot dažādas kristīgas grāmatas latviešu valdoā un stāsts par “Vāverlauvu” un “Dievs un es – mēs esam draugi”  jau izdots atkārtoti. Vairāk varat uzzināt šeit: https://gramataslimbazi.mozello.lv/

Uzzināt vairāk par “Labā Gana” katehēzi varat šeit: https://labaganakateheze.lv/

Vairāk par rakstnieces Ievas Samauskas grāmatām gan latviešu, gan tulkotām angļu valodā, varat interesēties grāmatu veikalos un noteikti arī savās vietējās bibliotēkās! Pati Ieva Samauska šajā vasarā iesaka izlasīt šīs: “Kā aizmūk B un iemīlas Z”, “Čarlīnes deguns” un “Govs uz bagāznieka”. 

Dievs ir katru dienu mums ļoti tuvu. Viņš sadzird un uzklausa katru mūsu lūgšanu! Bībele joprojām ir brīnišķīga grāmata, Dieva Vārds, kurš, uzmanīgi lasot,  atdzīvojas mūsu ikdienā! Esi stiprināts un iedrošināts ar šiem vārdiem šajā vasarā!

Svētības vēlot Svētdienas skolu sadraudzības dienu organizatoru vārdā – Aija Ignate