Septembra mēnesī aizlūgsim par jauno mācību gadu.

Lūgsim par draudžu locekļu izglītošanu mūsu Baznīcā, par Baznīcas izglītības nozares darbu, par Svētā Gregora izglītības centru un tā darbiniekiem, par Lutera Akadēmiju, lai Dievs stiprina, uztur un vada studentus, pasniedzējus un vadītājus.  

8. septembrī – 16. svētdiena pēc Vasarsvētkiem – kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par  mācītāju Kasparu Kovaļovuun draudzēm, kurās viņš kalpo – Engures un Sēmes draudzēm.

15. septembrī– 17. svētdiena pēc Vasarsvētkiem –  kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par mācītāju Jāni Bitānu un draudzēm, kurās viņš kalpo – Liepājas Sv. Annas, Pāvilostas Sv. Pētera un Pāvila, Ziemupes un  Sakaslejas draudzēm, par Triada Sieksāte un viņa kalpošanu tajā.

22. septembrī – 18. svētdiena pēc Vasarsvētkiem– ar kopā Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par palīgmācītāju Didzi Olti un draudzēm, kurās viņš kalpo – Dundagas, Ģipkas un Kolkas draudzēm, kā arī viņa kalpošanu kapelāna amatā Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā.

29. septembrī – 19. svētdiena pēc Vasarsvētkiem–kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par vikāriem: palīgmācītāju Pāvilu Bobinski, palīgmācītāju Elmāru Derzāvi, mācītāju Jāni Gaisiņu, mācītāju Rinaldu Gulbi, palīgmācītāju Andri Kļaviņu, palīgmācītāju Āri Kronbergu, mācītāju Ivo Ķirsi, mācītāju Sandi Ratnieku, mācītāju Māri Sarmu, mācītāju Didzi Skušku un palīgmācītāju Denisu Svenfeltu.

Tiešraides

8. septembrī – 16. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)

15. septembrī – 17. svētdienas pēc Vasarsvētkiem  dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)

22. septembrī– 18. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)

29. septembrī – 19. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)