Oktobrī pateiksimies par Dieva dāvāto svētību un augļiem šajā gadā draudžu dzīvēs un ikdienas darbos un lūgsim pēc Dieva vadības būt par gudriem un uzticīgiem namturiem.

6. oktobrī/Pļaujas svētki, 20.svētdiena pēc Vasarsvētkiem – kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par mācītāju Raiti Šēneru un draudzēm, kurās viņš kalpo – Liepājas Lutera un Gramzdas draudzēm.

13. oktobrī/21.svētdiena pēc Vasarsvētkiem – kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par prāvestu Oskaru Laugali un viņa kalpošanu Jelgavas iecirknī, par draudzēm kurās viņš kalpo – Dobeles, Bukaišu – Sniķeres un Penkules draudzēm un nodrošina kalpošanu – Vecauces un Īles draudzēm.

20. oktobrī/22.svētdiena pēc Vasarsvētkiem – kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par palīgbīskapu Uldi Gailīti, par prokatedrāli un draudzēm, kurās viņš kalpo – Jelgavas Svētās Annas un Dalbes draudzēm.

27. oktobrī/23.svētdiena pēc Vasarsvētkiem – kopā ar Liepājas diecēzes draudzēm lūgsim par palīgmācītāju Jāni Erno, par Vecauces draudzi, kurā viņš kalpo un par viņa kalpošanu zemessardzes kapelāna amatā.

Tiešraides

6. oktobrī – Pļaujas svētku  dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)

13. oktobrī– 21. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles  (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)

20. oktobrī – 22. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00, no Liepājas Sv. Trīsvienības katedrāles (https://www.facebook.com/LELBLiepajasdieceze)

27. oktobrī– 23. svētdienas pēc Vasarsvētkiem dievkalpojuma tiešraide plkst. 10:00,  no Jelgavas Sv. Annas prokatedrāles (https://www.facebook.com/JelgavasAnnasDraudze)