Raidījuma “ES TICU” 32. epizode – par Dr. Riča Melheima (Rich Melheim) no ASV semināru par pieciem vienkāršiem soļiem, kas palīdz ģimenei tuvoties Dievam un padziļināt arī savstarpējās attiecības: https://www.youtube.com/watch?v=DfAtiDOpVbQ

Dalies, lasi, pārrunā, lūdzies un svētī – uz šiem pieciem pīlāriem amerikāņu mācītājs Ričs Melheims aicina balstīt bērnu katehizācijas procesu un pašu ikdienu, tādējādi kristīgās vērtības ielaižot vairāk savā dzīvē.
Dr. Ričs Melheims (Rich Melheim) ir mācītājs, ģimenes padomdevējs un cilvēka prāta pētnieks, 24 grāmatu un 24 garīgās mūzikas albumu autors, ilustrators un komiķis no ASV. Viņš izveidojis vairākas organizācijas, kas darbojas kristīgās audzināšanas un izglītības jomā, tāpat viņš kā lektors uzstājas arī dažādos televīzijas raidījumos, un viņa izveidotā starptautiskā pirmsskolas izglītības programma tiek lietota 1000 pilsētās 5 kontinentos.
Intervijas sniedz: Ivars Jēkabsons – LELB Svētdienas skolas nozares vadītājs, Ričs Melheims – mācītājs no ASV, Ēvalds Bērziņš – Līvānu, Krustpils, Unguru draudžu mācītājs, Rute Bikše – Rīgas Jēzus ev.lut. draudzes Svētdienas skolas vadītāja, Lāsma Bome – Augstrozes draudzes Betijas svētdienas skolas skolotāja un Signe Kurga – Āgenskalna baptistu draudzes locekle.